Zorg thuis

Alarmering

Indien u woont in een van onze aanleunwoningen in het complex ‘Intermezzo’, dan is het met een alarmeringsapparaat mogelijk om direct hulp in te schakelen van een medewerker van Vredenoord. Na één druk op de knop komt een medewerker bij u langs.

U kunt het alarm gebruiken als u plotseling in problemen raakt, bijvoorbeeld:

  • Omdat u zich plotseling niet goed voelt
  • U bent gevallen en kunt niet meer overeind komen
  • U de verkeerde medicijnen hebt ingenomen.

U kunt alarmering gebruiken in alle noodsituaties waarin u direct hulp nodig heeft en niet in staat bent om zelf te bellen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar.

Voor meer informatie over alarmering: neem contact met ons op.

Warme maaltijd

De Warme Maaltijdservice van Vredenoord bezorgt warme maaltijden aan huurders van aanleunwoningen in het complex “Intermezzo”.

Wanneer?
Dagelijks, ’s middags tussen 12.00 en 12.30 uur.

Kwaliteit
Wij koken twee verschillende dag-menu`s met vlees en/of vis en twee vegetarische varianten. Natuurlijk houden we ook rekening met verschillende diëten zoals:  natriumarm, lactosevrij, vetarm of kleine porties.

Uw maaltijd wordt dagelijks vers bereid door gediplomeerde koks.

Tijdens het transport is uw maaltijd goed verpakt in een maaltijdbox, waardoor de temperatuur gewaarborgd blijft.

U kunt voor uw warme maaltijd ook om 12.30 uur terecht in ons restaurant in de Diamantzaal. Wilt u meer informatie over de Warme Maaltijdservice? Neem dan contact op en bel 030-6931665.

Als het gaat om uw vraag over wonen, zorg, of het aanvragen van een indicatie, dan helpt onze Zorgbemiddelaar u graag verder.