Contact

Woonzorgcentrum Vredenoord

Prins Alexanderweg 2

3712 AA Huis ter Heide

Telefoonnummer: 030-6931665

Te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Vredenoord biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een vrijblijvend gesprek of een rondleiding.

Voor al uw vragen over zorg- en servicearrangementen zijn wij te bereiken op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur op bovenstaand telefoonnummer.

Voor alle vragen die betrekking hebben op werken en leren, kunt u contact opnemen met onze HR-afdeling via bovenstaand telefoonnummer.

Routebeschrijving

Beschikbaar per openbaar vervoer

Voor (bus)reisinformatie raadpleeg www.9292ov.nl

Bereikbaar per auto

Vanuit de richting Utrecht: Op de A28 afslag Den Dolder. Na de afslag bij de stoplichten linksaf richting Den Dolder, rechtdoor over de rotonde, bij het eerste verkeerslicht links af, bij het volgende verkeerslicht nog eens links af.

Vanuit de richting Amersfoort: Op de A28 afslag Den Dolder. Bij de rotonde links af, bij het eerste verkeerslicht linksaf en bij het volgende verkeerslicht nog eens links af.

Privacy statement

Vrijwel iedere website die u bezoekt slaat informatie op over uw bezoek. Ook Woonzorgcentrum Vredenoord. Op deze pagina leest u waarom we dat doen en hoe we zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Woonzorgcentrum Vredenoord verzamelt statistieken over het surfgedrag van haar bezoekers. Zo houden we bijvoorbeeld bij welke pagina’s u bezoekt en hoe lang u op onze website verblijft. Al deze gegevens zijn volstrekt anoniem. De gegevens zijn dus nooit te herleiden naar u als persoon.

Woonzorgcentrum Vredenoord kan dit privacy statement altijd wijzigen, zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende. 

Heeft u vragen over dit privacystatement? Neem contact met ons op door te mailen naar info@vredenoord.nl

Disclaimer

Deze disclaimer is  van toepassing op www.vredenoord.nl. Door deze website te gebruiken stemt u in met de volgende voorwaarden.

Inhoud

Woonzorgcentrum Vredenoord besteedt veel zorg aan het samenstellen en onderhouden van de website. Toch kan het voorkomen dat informatie niet juist, volledig en actueel is. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Komt u een fout tegen? Laat het ons dan weten.

Eigen risico

Het gebruik van de website, het downloaden van bestanden of het bezoeken van websites waarnaar verwezen wordt is op eigen risico van de gebruiker. Woonzorgcentrum Vredenoord stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van deze website.

Copyrights

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Woonzorgcentrum Vredenoord. Als u teksten van deze website citeert, is bronvermelding van de website en naamsvermelding van de auteur verplicht.

Vragen

Heeft u vragen over de website of het gebruik ervan? Neem dan contact met ons op.