Verzorgende IG (uren in overleg)

Wil jij werken in een gezellige, kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer? Dan nodigen wij je uit te solliciteren.

Vredenoord is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg. Vredenoord is gevestigd in Huis ter Heide (Utr.). Bewoners (100) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar, de vraag van de cliënt is het uitgangspunt. Vredenoord is een christelijke organisatie waar iedereen welkom is.

Met het motto “Hoofd, hart en handen” willen wij de uniekheid en de eenheid van de mens benadrukken. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als verzorgende IG draag je zorg voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners (ZZP 4 t/m. 7) conform de afspraken uit het zorgleefplan; je levert ook een bijdrage aan het opstellen van het zorgleefplan. Je begeleidt, stimuleert en activeert de cliënt bij de lichamelijke verzorging. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen, waaronder het op de juiste manier aanreiken en toedienen van medicatie. Je hebt een signalerende functie ten aanzien van veranderingen in de zorgbehoefte van de cliënt. Hierover rapporteer je (doelgericht) in het ECD.  Je helpt bij het krijgen en handhaven van structuur in het dagelijks leef- en slaappatroon van de bewoners.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Je beschikt in ieder geval over een diploma voor de opleiding Verzorgende IG. Daarnaast verwachten we dat je over kennis beschikt van het zorgproces en de (maatschappelijke) ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.

Je hebt oog voor de bewoner(s) en past jouw werkwijze hier op aan. Je bent oplettend, nauwkeurig en correct in de uitvoering van verpleegtechnische handelingen. Hiervoor houdt je je vakkennis en bekwaamheid op peil.

Wij verwachten dat je een positieve en oplossingsgerichte houding hebt en beschikt over uitdrukkingsvaardigheden en sociale vaardigheden die nodig zijn voor het omgaan met bewoners, familie,

vrijwilligers en collega’s. Je bent zelfstandig in de uitvoering van de werkzaamheden.

En vooral: het moet je plezier en voldoening geven om samen met jouw collega’s de bewoners zich thuis te laten voelen.

Wat bieden wij?

  • Een unieke kleinschalige locatie met korte lijnen;
  • Grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • De functie is ingeschaald in FG35;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals voordelen bij aanschaf fiets, laptop/tablet/mobiel of een abonnement op de sportschool.

Op welke wijze kan ik solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@vredenoord.nl

Mocht je nog vragen hebben? Bel dan de receptie via telefoonnummer (030) 69 31 665. Dan wordt je teruggebeld door HR.