Vredenoord zoekt Helpenden

(voor de ochtenddiensten: 7.00 – 11.00 uur)

Ben je student VIG/MBO-V/HBO-V en wil je naast jouw studie nog wat extra uren in de zorg werken of ben je al helpende en wil je een paar uur per week werken wat goed te combineren is met jouw privé situatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vredenoord is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg. Vredenoord is gevestigd in Huis ter Heide (Utr.). Bewoners (100) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar, de vraag van de bewoner is het uitgangspunt. Van origine is Vredenoord een christelijke organisatie waar iedereen welkom is.

Met het motto “Hoofd, hart en handen” willen wij de uniekheid en de eenheid van de mens benadrukken. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wij zijn op zoek naar helpenden die korte ochtenddiensten willen werken. Het gaat om diensten van 7.00-11.00 uur. Als helpende ondersteun en stimuleer je de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je stimuleert de zelfzorg en ondersteunt de zelfzorgactiviteiten van de bewoners. Je biedt ondersteuning bij het verplaatsen van bewoners. Daarnaast verstrek je dranken en maaltijden. Je hebt een belangrijke taak in het zien van bewoners en je meldt bijzonderheden aan de contactverzorgende of teamleider en in het cliëntendossier.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding Helpende (niveau 2) of je volgt op dit moment een zorgopleiding, en mag werken op het niveau van Helpende. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over sociale vaardigheden in het omgaan met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s; hiervoor heb je geduld, tact en doorzettingsvermogen nodig. Het is een pré als je enige ervaring hebt met ouderen met dementie.

Wat bieden wij?

  • Een unieke kleinschalige locatie met korte lijnen;
  • Grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • De functie is ingeschaald in FWG 25 (toeslag bij medicatiebevoegdheid).
  • Een contract voor 4 tot 16 uur in de week. Uren zijn in overleg af te stemmen.

 Op welke wijze kun je solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris, Wilma Overeem, via telefoonnummer (030) 69 31 665.

Je mag ook gelijk je CV en motivatiebrief mailen naar: personeelszaken@vredenoord.nl

Bij voldoende aanmeldingen sluiten wij de vacature.