EVV-er / Contactverzorgende

(uren in overleg 24-32 uur per week)

Wil jij werken in een gezellige, kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer? Dan nodigen wij je uit te solliciteren.

Vredenoord is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg. Vredenoord is gevestigd in Huis ter Heide (Utr.). Bewoners (100) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar, de vraag van de bewoner is het uitgangspunt. Vredenoord is een christelijke organisatie waar iedereen welkom is.

Met het motto “Hoofd, hart en handen” willen wij de uniekheid en de eenheid van de mens benadrukken. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning.

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?

Als EVV-er / contactverzorgende  ben je de schakel tussen de bewoner, behandelaren en de mantelzorgers. Jij bent verantwoordelijk voor een aantal vaste bewoners, waarbij je de opname verzorgt, het zorgleefplan opstelt en het ECD vult en controleert.
Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners (ZZP 4 t/m. 7) conform de afspraken uit het zorgleefplan. Je begeleidt, stimuleert en activeert de bewoner bij de lichamelijke verzorging. Je verricht verpleegtechnische handelingen, waaronder het op de juiste manier aanreiken en toedienen van medicatie. Je hebt een signalerende functie ten aanzien van veranderingen in de zorgbehoefte van de bewoner. Hierover rapporteer je (doelgericht) in het ECD.

WAT VOOR CONTRACT KAN IK VERWACHTEN?

Afhankelijk van de formatieruimte, jouw wensen, achtergrond en ervaring bieden we een contract aan voor vaste uren. Dit betreft een minimum van gemiddeld 24 uur per week om een continuïteit en bereikbaarheid voor de bewoner en mantelzorgers te garanderen. Bij het doen van een aanbod zullen we altijd proberen rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Een vaste aanstelling is bespreekbaar als je op dit moment ook een vaste aanstelling hebt.

AAN WELKE EISEN MOET IK VOLDOEN?

Je beschikt in ieder geval over een diploma voor de opleiding Verzorgende IG. Een aanvullend certificaat EVV-er is een pré. Daarnaast verwachten we dat je over kennis en ervaring beschikt van het zorgproces en de (maatschappelijke) ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.
Je hebt oog voor de bewoner(s) en past jouw werkwijze hier op aan. Je bent oplettend, nauwkeurig en correct in de uitvoering van verpleegtechnische handelingen. Hiervoor houdt je je vakkennis en bekwaamheid op peil. Wij verwachten dat je een positieve en oplossingsgerichte houding hebt en beschikt over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden en sociale vaardigheden die nodig zijn voor het omgaan met bewoners, mantelzorgers, familie, vrijwilligers en collega’s. Je bent zelfstandig in de uitvoering van de werkzaamheden, maar verbindend tussen jouw collega’s.

En vooral: het moet je plezier en voldoening geven om samen met jouw collega’s de bewoners zich thuis te laten voelen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een unieke kleinschalige locatie met korte lijnen;
  • Grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • Inschaling in FWG40;
  • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk een fiets, laptop, smartphone etc. aan te schaffen.

OP WELKE WIJZE KAN IK SOLLICITEREN?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Wilma Overeem, personeelsfunctionaris, via personeelszaken@vredenoord.nl of 030-6931665.

Je mag natuurlijk ook gelijk jouw CV en motivatiebrief mailen naar: personeelszaken@vredenoord.nl

De vacature sluit wanneer voldoende kandidaten zich hebben aangemeld.