Arbeidsvoorwaarden

Klik op deze link voor de Secundaire arbeidsvoorwaarden

Ziektekostenverzekering

Vredenoord kent een collectieve ziektekostenregeling die wordt uitgevoerd door het IZZ. Naast een basisverzekering kent deze regeling aanvullende verzekeringen. Deze verzekering biedt een brede dekking tegen een gunstige premie. Op de site van IZZ vindt u hierover meer informatie. Vredenoord kent ook een korting bij AGIS (Zilveren Kruis).

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

U neemt deel aan de collectieve pensioenregeling van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn die wordt uitgevoerd door het PGGM. PGGM is de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen in de sector zorg en welzijn. Meer informatie over PGGM vindt u op www.pggm.nl. Op www.pfzw.nl vindt u meer informatie over het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden dan een ook een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Conform de CAO biedt Vredenoord haar medewerkers de mogelijkheid een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Denk hierbij aan de koop- en/of verkoop van verlofuren en de fietsregeling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!