Werken bij Vredenoord

Bij Vredenoord werken 160 enthousiaste medewerkers die zich op professionele wijze inzetten voor het welzijn van de cliënten. Ze handelen daarbij vanuit ons motto “Hoofd, Hart en Handen”.  Hiermee willen wij de uniekheid en eenheid van de mens benadrukken.

Onze kernwaarden, professionaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid, geven onze medewerkers richting op het gebied van persoonlijk gedrag en samenwerking en dit komt tot uiting in de uitstraling van onze organisatie.

Op onze website onder “wie zijn wij” vind je meer achtergrondinformatie over Vredenoord en wat werken bij ons zo bijzonder maakt.

Wie zoeken we?

Vredenoord zoekt medewerkers die zich op professionele wijze willen inzetten voor de zorg en het welzijn van de cliënt en die zich betrokken voelen bij onze organisatie. Medewerkers met het hart op de juiste plaats die met respect en aandacht zorg kunnen bieden, zich in hun werk verder willen ontwikkelen en mee willen denken over vernieuwingen. Als jij je in dit profiel herkent, maken wij graag kennis met jou!

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en wil je meer weten over werken bij Vredenoord? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht hiernaast en klik op de gewenste vacature. Heb je interesse of vragen? Dan kun je een mail
sturen naar hr@vredenoord.nl

Opleiding en Stage

Vredenoord biedt de mogelijkheid om werken en leren te combineren via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Dit kan voor de volgende opleidingen:

  • Verzorgende IG
  • Verzorgende IG/MMZ
  • Verpleegkundige niv. 4

Je gaat dan 1 dag per week naar school en werkt daarnaast 24 uur in de praktijk.

De opleidingskosten worden door Vredenoord vergoed.

Op één van onze vier afdelingen krijg je samen met collega’s de verantwoordelijkheid over de uitvoering van de zorg. Je voert kerntaken uit onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een gediplomeerd beroeps-beoefenaar/werkbegeleider en voert werkzaamheden uit die bij de opleiding horen. Daarnaast krijg je theorieonderwijs op school.

De onderwijsinstelling onderhoudt contact met de praktijkopleider.

Ook wanneer je tussentijds van BOL-leerweg naar BBL-leerweg wilt switchen, biedt Vredenoord hiervoor de mogelijkheid.

Wanneer je interesse hebt voor een BBL-werkplek voor studiejaar 2020-2021,  kun je contact opnemen met de medewerker P&O of de praktijkopleider:
opleidingen@vredenoord.nl

Arbeidsvoorwaarden

Klik op deze link voor de Secundaire arbeidsvoorwaarden

Ziektekostenverzekering

Vredenoord kent een collectieve ziektekostenregeling die wordt uitgevoerd door het IZZ. Naast een basisverzekering kent deze regeling aanvullende verzekeringen. Deze verzekering biedt een brede dekking tegen een gunstige premie. Op de site van IZZ vindt u hierover meer informatie. Vredenoord kent ook een korting bij AGIS (Zilveren Kruis).

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

U neemt deel aan de collectieve pensioenregeling van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn die wordt uitgevoerd door het PGGM. PGGM is de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen in de sector zorg en welzijn. Meer informatie over PGGM vindt u op www.pggm.nl. Op www.pfzw.nl vindt u meer informatie over het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden dan een ook een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Conform de CAO biedt Vredenoord haar medewerkers de mogelijkheid een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Denk hierbij aan de koop- en/of verkoop van verlofuren en de fietsregeling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!