Terug naar Zorg

Actuele wachtlijst

Woonzorgcentrum Vredenoord kent net als veel andere zorginstellingen een wachtlijst.

Voor zorg met verblijf in ons verzorgingshuis of op de psychogeriatrische unit met BOPZ is de wachtlijst opgesplitst in een ‘actieve’ wachtlijst en een ‘slapende’ wachtlijst.

Als u op de zogenaamde slapende wachtlijst staat wil dat zeggen dat u (nog) geen acute wens tot opname heeft. U kunt wel op ieder moment aangeven dat u op de actieve wachtlijst geplaatst wil worden.

Als u op de actieve wachtlijst staat geeft dat aan dat u op korte termijn in aanmerking wil komen voor een vrijgekomen appartement. Wij nemen contact met u op als u bovenaan de wachtlijst staat, want zodra er een appartement vrijkomt zult op zeer korte termijn moeten verhuizen. Het is prettig daar enigszins op voorbereid te zijn.

Wachtlijst Beschermd wonen

De wachttijd is enkele  maanden.

Wachtlijst Veilig wonen

Voor de gesloten psychogeriatrische unit staan er enkele cliënten op de wachtlijst. Er is niet goed een inschatting te maken van de wachttijd.

Wachtlijst Volledig Pakket Thuis

U kunt in Woonzorgcentrum Vredenoord een appartement huren en uw zorgzwaartepakket/zorgprofiel om laten zetten naar een Volledig Pakket Thuis. De wachttijd hiervoor is enkele maanden tot een jaar.

Wachtlijst Huren met thuiszorg (wijkverpleging)

Ook kunt u een appartement huren in Vredenoord en wijkverpleging ontvangen (Persoonlijk Verzorging en Verpleging). Hiervoor is de wachttijd ongeveer 1 jaar.

Wachtlijst Wijkverpleging

Woonzorgcentrum Vredenoord biedt thuiszorg in de aanleunwoningen Intermezzo. Hier is geen wachttijd voor.

Peildatum: 1-4-2018

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/zorg/actuele-wachtlijst/