Terug naar Wonen en dementie

Beschut wonen

Beschut wonen

Mensen met dementie, die niet meer alleen of zelfstandig kunnen wonen, kunnen beschut wonen in Vredenoord. Zij krijgen passende begeleiding en kunnen gebruik maken van alle voorzieningen. Bewoners kunnen rekenen op zorg en hulp bij het huishouden. Ook ontvangen zij begeleiding die is afgestemd op hun individuele behoefte en kunnen zij deelnemen aan activiteiten die aansluiten op hun specifieke wensen.

Huiselijkheid staat centraal. Er zijn gemeenschappelijke huiskamers met een keuken; er wordt samen gegeten. Daarnaast hebben de bewoners een eigen appartement.

De wensen en gewoontes van de bewoners staat centraal. Een vast team van medewerkers heeft daarbij een ondersteunende en begeleidende rol. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig.

Familie/mantelzorgers en vrijwilligers worden betrokken bij de huiskamers. Zij worden uitgenodigd om een steentje bij te dragen door bijvoorbeeld begeleiding te bieden bij een wandeling of te ondersteunen bij het eten.

Wilt u meer weten over het wonen in een zorgappartement van Vredenoord of u direct inschrijven?

Neem contact op met onze Zorgconsulent  via tel. 030-6931665 of middels het contactformulier. Of het nu gaat om uw vraag over wonen, zorg of het aanvragen van een indicatie of een vergoeding. Onze Zorgconsulent helpt u graag verder.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/wonen/wonen-zorg-en-service/wonen-en-dementie/beschut-wonen/