Sponsoren bedankt!!!

Bewoners verdienen het!!!

Natuurlijk verdienen onze bewoners inspirerende activiteiten, echter we zijn niet in staat om dit alleen uit eigen middelen aan te schaffen. We zijn erg blij met onze sponsoren. We zijn namelijk in het bezit van een Tovertafel. De Tovertafel Original is een speels product voor ouderen. Interactieve spellen, bestaand uit lichtprojecties op tafel, reageren op hand- en armbewegingen en stimuleren de ouderen zowel in fysieke activiteit als sociale interactie. De Tovertafel sluit daarom perfect aan op hun behoeften en wensen. Een familielid heeft dit mogelijk gemaakt.toverbeleef

De Landelijke Vereniging van Crematoria heeft besloten dat vanuit het Dr. C.J. Vaillant Fonds aan ons een gift wordt gedaan voor het project “Positieve prikkels in de huiskamer”. Met deze gift hebben wij een BeleefTV kunnen aanschaffen, welke een zeer divers aanbod aan vermaak levert voor onze bewoners. De BeleefTV maakt het deelnemen aan activiteiten makkelijker en leuker. Het is een heel groot tv scherm op wielen die als tafel gebruikt kan worden maar ook staand als tv. In deze tv zijn allerlei interactieve spellen, polygoonjournaals, en platen van vroeger te zien. Alles is met touch screen te bedienen en men kan foto’s bekijken, het kan worden vergroot en verkleind, dit naar wens. Het resulteert erin dat onrustige mensen hierdoor rustiger worden en men reageert zeer positief op dit apparaat.

Vervolgens heeft Stichting Voorzorg te Utrecht een tweede BeleefTV mogelijk gemaakt. Deze Stichting heeft als doel : het bevorderen van de gezondheidszorg door het verlenen van subsidies aan innovatieve projecten. Hun missie is: een bijdrage leveren aan de zorg voor en om mensen, voor zover die zorg valt buiten de reguliere financiering en ten goede kan komen aan een breed patiëntenbestand. De Stichting Voorzorg Utrecht is lid van de Vereniging Fondsen in Nederland (FIN).

 Wij willen onze sponsoren van harte bedanken voor deze gulle giften!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/sponsoren-bedankt/