“NL Doet” Landelijke Vrijwilligersdag

IMG_1982Heel Nederland was in de ban van NL Doet. Ook op Woonzorgcentrum Vredenoord hadden we een klus die geklaard moest worden. Een extraatje waar normaal gesproken niet genoeg tijd voor is, namelijk het schoonmaken en het oppimpen van de rollators van bewoners.

Als er een evenement is dan staat de hal soms vol met rollators en dan is het flink zoeken om de eigen “koets” weer terug te vinden tussen al die andere “koetsen”.Op vrijdag 21 maart zijn er 3 medewerkers van Advisaris gekomen om dit klusje te klaren.

Het begon rustig. Mensen kwamen wat aarzelend beneden, maar al binnen een uur, stond er een file. De Advisaris mensen werkten vreselijk hard en tijd voor een kopje koffie was er nauwelijks. Iedereen wilde een lekkere schone rollator en een leuke versiering. Niet iedereen was daar overigens van gediend; er zijn ook mensen weggegaan met een schone rollator en enkel een naamkaartje, maar daar ging het tenslotte om. Na een ochtend poetsen, is in elk geval de helft van de rollators van naam en versiering voorzien. De andere helft moet nog gedaan worden, maar wie weet komen ze nog een ochtendje terug………. Het was een oergezellige ochtend en onze bewoners waren dik tevreden!

Advisaris: BEDANKT!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/nl-doet-landelijke-vrijwilligersdag/