Electronisch Cliëntendossier en software omzetten

Op 6 november waren alle partijen die betrokken zijn bij het overzetten van de software voor het rooster, het personeelssysteem en de cliënt- en productieregistratie bij elkaar gekomen bij Vredenoord. Doel van deze bijeenkomst was om elkaar te ontmoeten en op hoofdlijnen te weten welke klus er op ons wacht. Functioneerde het oude systeem, CURA, dan niet meer? Jawel. Alles wat dit systeem voor de zogenaamde backoffice moest kunnen, was mogelijk. Gebruikersvriendelijk? Dat niet. Maar alleen deze reden was onvoldoende om over te stappen. De achterliggende reden voor deze overstap, ligt in het mogelijk maken van een elektronisch cliëntdossier in de loop van 2015. Het elektronisch cliëntdossier kan gedurende het jaar 2015 in gebruik worden genomen. In overleg met de OR zal begin volgend jaar uitgewerkt worden hoe het elektronisch cliëntdossier geïmplementeerd kan worden.

P1010845

 

 Medewerkers van Vredenoord die veel betrokken zullen zijn bij het inrichten van één of meerdere onderdelen van de back office: Henriëtte (personeel), Patty (cliënt), Dora en Marian (rooster), Walter (systeembeheer), Anke (productie en algemeen).

P1010848

Carl Leysner (ondersteuning KEI), Jan Willem Mooij (software leverancier Nedap), Gerrit Poortman (software leverancier SDB), onze Paula, Ineke Mostert (ondersteuning)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/electronisch-clientendossier-en-software-omzetten/