Een gezellige middag met Wieteke van Dort

Op woensdag 24 januari heeft Wieteke van Dort, samen met Tante Lien een gezellige middag verzorgd in Vredenoord. De Diamantzaal zat bomvol en de sfeer was ontspannen. Het is natuurlijk toch een redelijk bekende naam en men is daar dan ook massaal naar toe gekomen.

In het eerste gedeelte voor de pauze, heeft Wieteke leuke oude hollandse liedjes gezongen. De bewoners mochten meezingen.

Het was gezellig en er zijn talenten opgestaan deze middag.  Zo heeft een bewoner van de Parelhof in de microfoon meegezongen.

Na de pauze kwam Wieteke terug als tante Lien, mooi omgekleed in kebaja en sarong. Er werden verhalen verteld en mooie liedjes uit het oude Indië gezongen. Het kwam echt binnen bij veel van de bewoners. Zo kwamen we er achter dat veel meer mensen dan we dachten, banden hebben met het oude Indië. Tante Lien liet zich ook door de klok niet opjagen en deed het echt tempo doeloe en nam de tijd voor iedereen.

 

Kortom, het was een bijzonder geslaagde middag en we hebben afgesproken dat we haar nog een keer uit gaan nodigen. Zij wilde dat ook graag, dus dat gaat vast en zeker gebeuren.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/een-gezellige-middag-met-wieteke-van-dort/