De vrijwilligersmiddag op zondag 23 februari 2014

Ieder jaar willen we onze vrijwilligers een dagje verwennen door ze uit te nodigen op de Vrijwilligersmiddag. Dit jaar hebben we samen met  “Vrolijk entertainment” deze dag muzikaal opgeluisterd. Dit duo heeft een voorstelling gegeven die de prachtige titel mee had gekregen: “Zingen bij de afwas” en ”Ode aan de vrijwilliger”.

Mark en Tjark gaan terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel Mark en Tjarkgezinnen deze oergezellige traditie. In ‘Zingen bij de Afwas’ laten Mark en Tjark de 70-er jaren herleven.

Iedereen werd geacht actief mee te doen, want stilzitten en achterover leunen was er niet bij. Ze wisten zo’n gezellige sfeer neer te zetten dat op een zeker moment een polonaise door de zaal heen werd gelopen. Kortom: het was een zalig ontspannen middag en de vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet. Na de voorstelling was er een heerlijk driegangen menu, door kok Vincent bereid. Dit was onze manier om vrijwilligers te laten weten dat we ze bijzonder waarderen! Vrijwilligerswerk is nodig en het is leuk om hier als vrijwilliger te werken. Als extraatje kreeg iedere vrijwilliger nog een mooi boek mee van Rudy Dingjan. “Ongelooflijk” Dit was een hele geslaagde vrijwilligersmiddag!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/de-vrijwilligersmiddag-op-zondag-23-februari-2014/