Dag van de Verpleging en de week TOV ‘Trots op Vredenoord’

Maandagmiddag 14 mei “vieren” we de Dag van de Verpleging. Om het personeel en de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet hebben we net zoals voorgaande jaren een verwenmiddag georganiseerd. Er zijn al vele aanmeldingen voor verschillende activiteiten ingeleverd.

Ook is die maandag de start van de week TOV ‘Trots op Vredenoord’. Deze week staat in het teken van Trots op Vredenoord waarin medewerkers, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers uitgenodigd worden om de dialoog te voeren over de bedoeling van de koers die we ingeslagen zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/dag-van-de-verpleging-en-de-week-tov-trots-op-vredenoord/

Vacature Zorgbemiddelaar-Indicatiesteller-Wijkverpleegkundige

Vacature Zorgbemiddelaar-Indicatiesteller-Wijkverpleegkundige

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/stagiair-hbo-communicatie/

Lenteweek van 26 t/m 30 maart!

De laatste week van maart stond in het teken van de lente. De hele week kwam elke dag een stukje van dit thema voorbij. Zo was er op maandag een leuke lentequiz. Op dinsdag een tocht met de bus om even te zien of de natuur al wakker was geworden. Het was redelijk weer maar helaas ook wat regen, maar desondanks was het een gezellige en mooie rit met chauffeur Teus, die ons door Bunnik en Houten naar Wijk bij Duurstede heeft gereden.

Op woensdag was er een diavoorstelling over “Friemels en frutsels” en werden de rupsen onder de loep genomen door een enthousiaste kenner.

Op donderdag was het een beestenboel in de hal, omdat er lentedieren op bezoek kwamen van Berts Animal verhuur. Een lammetje heeft heerlijk geslapen bij menig bewoner.

Op vrijdag zijn we de lenteweek uit geknald; er was een band: onverwachts (maar niet voor ons) en daar zijn de voetjes van de vloer gegaan. Kortom; de lente kon niet beter beginnen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/lenteweek-van-26-t-m-30-maart/

Marco Borsato bij Vredenoord!!!!

We hadden hem al aangekondigd, maar ja hoor…. Marco Borsato kwam echt op vrijdag 9 maart bij Vredenoord. Vele mensen (bewoners en personeelsleden) hebben genoten van zijn aanwezigheid. Marco is alle afdelingen langs geweest en nam ruim de tijd om veel handjes te schudden en wilde ook met iedereen op de foto. Marco Borsato deed dit naar aanleiding van het verzoek van zijn grote fan Dieuwertje Kooij, maar ook vanuit interesse van Marco voor de Ouderenzorg. Dankjewel Marco, voor je bezoek!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/marco-borsato-bij-vredenoord/

Leesgroep

Op donderdag 5 april gaan we starten met een Leesgroep.

Er zullen gedichten en korte verhalen worden voorgelezen en deze worden daarna met elkaar besproken onder het genot van een kopje koffie of thee. Het vindt plaats in de Diamantzaal en het is van 14.30-16.00 uur. Komt u ook?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/leesgroep/

Load more