Vredenoord is gecertificeerd!

Vredenoord heeft aangetoond dat zij zorg en begeleiding biedt binnen haar organisatie conform de normen van Improve360 en ISO 9001.
Vanaf 19 december 2019 is Vredenoord de trotse bezitter van het certificaat Basis op Orde.

Het doel voor 2020 is het behalen van het certificaat “Op weg naar continu leren”

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/vredenoord-is-gecertificeerd/

Vrijwilligers brengen Vredenoord in kerstsfeer

Op woensdag 11 december werd Vredenoord in record tempo omgetoverd in de kerstsfeer. We  kregen hierbij hulp van medewerkers van EXACT uit Delft, die deze dag hiervoor vrij hadden gekregen, om deze maatschappelijke actie uit te voeren.

Ze kwamen met 19 mensen en ze hebben flink aangepakt. Het huis was bijna klaar voor de lunch….. na de maaltijd is de Diamantzaal nog even onder handen genomen. Ze zeggen niet voor niks dat vele handen licht werk maken en het is echt zo.

Het was een behoorlijk hectische dag maar wel eentje waarop we met veel plezier terug kunnen kijken.  Mogelijk komen zij in Januari ook terug om alles weer op te ruimen. Een leuk stel mensen, die flink hebben aangepakt en dit alles met duidelijk lol in het werk. Dit was een hele leuke dag en we gaan genieten van al de mooie lichtjes en bomen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/vrijwilligers-brengen-vredenoord-in-kerstsfeer/

Sinterklaas bij Vredenoord

Ook dit jaar heeft de Sint weer de moeite genomen om bij Vredenoord langs te gaan. Sinterklaas had een koffer meegenomen want hij was eigenlijk voornemens om bij Vredenoord te komen wonen. Toch is hij een paar dagen laten weer afgereisd naar Spanje. Samen met 2 Pieten hebben ze gezorgd voor een hele leuke middag.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/sinterklaas-bij-vredenoord/

Vacature Raad van Toezicht

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/vacature-raad-van-toezicht/

Kwaliteitscertificaat Improve 360 behaald!

De medewerkers van Vredenoord hebben de afgelopen maanden enorm hard gewerkt om op 31 december gecertificeerd te zijn. Samen met het bureau Improve360 is een kwaliteitsconcept ingezet zodat we uiteindelijk het certificaat “Basis op Orde” hebben ontvangen. Dit certificaat voldoet volledig aan de eisen van de ISO 9001 keurmerk en is o.a. door zorgkantoor Zilveren Kruis Achmea geaccepteerd als kwaliteitscertificaat. We zijn enorm trots op dit resultaat.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/kwaliteitscertificaat-improve-360/

Load more