Nieuwe leverancier hulpmiddelen

Op 14 juli jl. hebben de directies van TR-Care (Ede) en Vredenoord een overeenkomst getekend over levering en onderhoud van hulpmiddelen. Hulpmiddelen is een zeer breed begrip. Bekend zijn tilliften en douchestoelen, maar ook de bedden vallen binnen deze overeenkomst. Van beide kanten is vertrouwen in deze nieuwe samenwerking.

Bijzonder is dat ons contact blijft verlopen via dezelfde accountmanager Patrick Loos. Er is dus geen kennis verloren gegaan, daarom kunnen we nu probleemloos weer verder met de noodzakelijke vervanging van de bedden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/nieuwe-leverancier-hulpmiddelen/

Genieten van muziek

Op donderdagmiddag 27 augustus konden we bij Vredenoord genieten van een prachtig concert! Annet Simon en Janet Landré, beiden professionele muzikanten, kwamen optreden voor onze bewoners.
Het was een prachtig concert van  dwarsfluit en gitaar. Er werden stukken van Mozart en Chopin ten gehore gebracht maar ook hele vrolijke Klezmer muziek. De bewoners genoten overduidelijk en hadden dankzij dit tweetal, een onvergetelijke middag.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/genieten-van-muziek/

Informatie Corona-virus

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/informatie-corona-virus/

Eat en greet bij Vredenoord GAAT NIET DOOR!!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/eat-en-greet-bij-vredenoord/

Overeenkomst met TotaalVERS

Afgelopen week hebben de bestuurder van Woonzorgcentrum Vredenoord, Pleun Eikelboom, en de algemeen directeur van TotaalVERS, Ronald van der Leer, de samenwerkings-overeenkomst bij TotaalVERS in Spijkenisse ondertekend. TotaalVERS levert inmiddels alle producten met betrekking tot eten en drinken aan de keuken en de afdelingen van Woonzorgcentrum Vredenoord. In april zullen de koks van Woonzorgcentrum Vredenoord een bezoek brengen aan TotaalVERS voor een rondleiding door het pand alsmede een inspirerende sessie in de proefkeuken van TotaalVERS. Zo wil TotaalVERS de koks graag inspireren en kennis laten maken met nieuwe producten om verder te variëren met de maaltijden of nieuwe maaltijd ideeën aan te reiken! Vredenoord ziet de samenwerking met TotaalVERS met vertrouwen tegemoet.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vredenoord.nl/overeenkomst-met-totaalvers/

Laad meer